Les Granges – voor groepen

Fietsgroepen: 2 tot 10 personen

Elke dag keuze uit meerdere afstanden, verzorgde maaltijden, buitenvuur, muziek, uitzicht op de bergen en volledige vrijheid….

Voor een groep van 2 tot 10 personen is ‘Les Granges’ beschikbaar.

Er zijn 10 éénpersoonsbedden verdeeld over éénpersoons-, tweepersoons- , driepersoonskamers en indien nodig drie ruime tenten met stahoogte. De tenten staan op 1 hectare terrein met een eenvoudige douche en wc. Er is voor de hele groep in huis een eetkamer, keuken, badkamer met bad/douche/wastafel en wc beschikbaar. In de tuin zijn twee terrassen met vuurplaats en barbecue.

Ontbijt en maaltijden worden geserveerd in de eetkamer of in de tuin van Les Granges. Er is een wasmachine voor de fietskleding. De fietsen kunnen gestald worden in de schuur. Er is genoeg ruimte om aan de fietsen te sleutelen of af te spuiten.

Voor extra verzoeken, laat het mij weten. Er kan van alles afgesproken worden….zoals bijvoorbeeld vervoer naar de Mont Ventoux, tijden van de maaltijden, tips over de fietsroutes en het stallen van de fietsen.

Voor prijzen bij kleine en grote groepen zie ‘Tarieven’ en voor beschikbaarheid zie de kalender links. Rood wil zeggen dat het huis al gereserveerd is.

Fiets-omgeving – De omgeving van Bouvières leent zich buitengewoon goed om te fietsen. Geen enkele meter is vlak, zodat het voor de gewone fietser wat moeilijk wordt maar voor de meer geoefende toerder en fietser/wielrenner is dit deel van de Drôme echter een prachtige uitdaging met vele, verrassende cols variërend van 200 tot 900 meter en met stijgingspercentages van 2 – 10%. Vergezichten, spectaculaire gorges en steile afgronden evenals vriendelijke valleien met meestal goede en vooral zeer rustige wegen zijn een verademing voor de fietser die gewoonlijk zijn heil zoekt in de bekende Alpen en Pyreneeën. Verder is er natuurlijk de Mont Ventoux binnen handbereik (45km vanaf Bouvières). En zeker als voorbereiding op deze berg is fietsen rond Bouvières ideaal. Kijk voor fietsroutes in de omgeving van Bouvières op ‘Fietsroutes rond Bouvières- training voor de Mont Ventoux’.