Gastenboek

Laat een berichtje achter!

 

12 thoughts on “Gastenboek

 1. Ongelofelijk de rust is hier haast voelbaar. Net in de sneeuw naar de rivier gelopen en dan ontdek je pas hoeveel dieren hier rondlopen die ook allemaal hun sporen hebben achter gelaten. Ook in de winter een paradijs…..tenminste als je van absolute rust houdt (en koude 😉

 2. Een hele mooie plek in het hart van de provence! Uitstekend gebied om te fietsen met een schitterende natuur. Elke keer als we terug kwamen stond er een heerlijk dinner klaar. Echt een aanrader!

  Groet,
  Harold

 3. Les Granges is een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. Prachtig en sfeervolle gite, en Froukje is een fantastische gastvrouw. Je voelt je er meteen thuis. Les Granges is n perfecte plek waar vanuit je de mooie omgeving van de Drome kan verkennen. Een aanrader dus! Inky

 4. Franser dan ‘Les Granges’ kan je het niet vinden. Prachtige plek, fijn sfeervol huis, geweldig voor kinderen. Een absolute aanrader. (En wát een gezelligheid met de buren!)

 5. Voor de 3e keer een aantal dagen bij Froukje om te fietsen. Wat een heerlijke plek om te verblijven en wat een schitterende omgeving om te fietsen.
  De 1e dag een mooie trainingsrit van 80 km over de Col de la Chaudiere en via Saillans en St Nazaire terug (route 2 onder fietsroutes).
  De 2e dag een heel mooie rit, ook van 80 km vanuit Bouvieres over de D173 naar Cornillon (1e stuk gelijk klimmen, daarna heel mooi rustig stuk), via D61 naar Remuzat, D94 richting Nyons (druk stukje, wel lekker dalen), bij D567 eraf en klimmen naar Eyrolles, door naar St Ferreol, stukje D70 richting Bouvieres, maar na paar km links via D130 Teysierres en D330 Vesc en in Crupies via D70 terug naar Bouvieres.
  De 3e dag met de auto naar de Mt Ventoux (op tijd weggaan). Geparkeerd in Bedoin en na klim naar de top heerlijke afdaling richting Sault (mooi nieuw asfalt want de tour komt langs), bij Sault weer klein stukje klimmen en vervolgens via de Gorges du Cirque (weer stukje klimmen en daarna heel lange geleidelijke afdaling door een schitterend gebied) en via Flassan terug naar Bedoin (92 km).

  We komen zeker nog voor een 4e keer terug!

 6. Wij hebben genoten van 2 heerlijke weken in het superschone sfeervolle huis van Froukje.Een heerlijk huis met een mooie badkamer met 4*douche.
  De omgeving is erg mooi en afwisselend ,een aanrader dit plekje.

 7. Hallo Froukje, we hebben een hele fijne tijd in het huis gehad en hebben van de omgeving genoten. We hebben mooie autoritten naar omliggende dorpjes en steden gemaakt.
  De kids vonden het er ook super, met name de hangmat en de videobanden van Bassie en Adriaan vielen in de smaak.
  Ook bedankt voor jouw goede zorgen!
  Groeten Joy, Joris, Josephine en Martijn

 8. Heerlijk huis in een prachtig berglandschap met alles erop en eraan maar wel weg van alle drukte.
  We hebben genoten en komen zeker terug om weer lekker bij jullie te onthaasten. Bedankt!

 9. Wat een geweldige plek! Rustig, mooie natuur, prachtige wandelingen, en een geweldige gastvrouw en gastheer. Dank je wel Froukje en Pieter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *