Les Granges – Gîte

Vakantiehuis te huur voor 2 tot 5 personen

vrijstaande gîte omringd door velden en uitzicht op bergen en dal

Indeling gîte

De gîte is geschikt voor 2 tot 5 personen. Er zijn twee slaapkamers, een keuken, een eet-/woonkamer met houtkachel, een badkamer met bad, douche en wc. Het terras en de tuin liggen aan de eetkamer. Indien het huis als gîte wordt verhuurd zijn er geen andere gasten in het pand.

Er zijn twee slaapkamers. Eén slaapkamer met een 2-persoonsbed (1.40-2.00m) en één slaapkamer met drie 1-persoonsbedden van 0.90-2.00m. De bedden op deze kamer kunnen ook tot een bed van 1.80-2.00m gemaakt worden.

Voor beddengoed kan gezorgd worden. Dekbedden, kussens, dekens, thee- en keukenhanddoeken zijn er volop. Badhanddoeken dient u zelf mee te nemen.

Omgevingsbeschrijving

Het huis is onderdeel van een voormalige boerderij, Les Granges geheten. Het is vrijstaand en er zijn geen andere bewoners in het pand tijdens de verhuurperiode. Het gebouw is typisch voor de Drôme. Les Granges ligt aan de rand van Bouvières, een klein dorpje in de Drôme met niet meer dan 160 inwoners. Het huis ligt iets hoger op de heuvel, 500m buiten het dorp en kijkt uit over een vallei. In de verte zijn de Alpen zichtbaar. Slechts wat schapen, geiten en een enkele wandelaar verstoren er de rust. Een ideaal gebied voor de liefhebber van wandelen en fietsen. De kleurige lavendel- en zonnebloemvelden, de bergriviertjes en de spectaculaire kloven maken deze omgeving zo bijzonder.

Kijk verder op deze site voor meer informatie over de verschillende activiteiten in de omgeving van Les Granges bij fietsen, zwemmen en kinderenactiviteiten.

Informatie over de verschillende dorpen en steden rond Bouvières vindt u bij de Drôme.

Voor prijzen zie ‘Tarieven’ . In de kalender links kunt u zien wanneer ‘Les Granges’ beschikbaar is. Rood wil zeggen dat het huis al gereserveerd is.