Les Granges – Gîte

Vakantiehuis te huur voor 2 tot 5 personen

vrijstaande gîte omringd door velden en uitzicht op bergen en dal

Indeling gîte

De gîte is geschikt voor 2 tot 5 personen. Er zijn twee slaapkamers, een keuken, een eet-/woonkamer met houtkachel, een badkamer met bad, douche en wc. Het terras en de tuin liggen aan de eetkamer. Indien het huis als gîte wordt verhuurd zijn er geen andere gasten in het pand.

Er zijn twee slaapkamers. Eén slaapkamer met een 2-persoonsbed (1.40-2.00m) en één slaapkamer met drie 1-persoonsbedden van 0.90-2.00m. De bedden op deze kamer kunnen ook tot een bed van 1.80-2.00m gemaakt worden.

Voor beddengoed kan gezorgd worden. Dekbedden, kussens, dekens, thee- en keukenhanddoeken zijn er volop. Badhanddoeken dient u zelf mee te nemen.

Omgeving

De gîte maakt deel uit van een grote voormalige boerderij uit 1840, Les Granges geheten. De boerderij met zijn schuren vormen nu een klein gehucht met rondom weilanden en bergen. Ons gehucht bestaat uit drie huishoudens, één ervan is de gîte. Er zijn echter geen andere vakantiehuurders tijdens uw verblijf. De tuin rondom de gîte is privé voor de gîte.
Les Granges ligt aan de rand van Bouvières, een klein dorpje in de Drôme. Het gehuchtje, Les Granges, is gelegen op 500 m afstand van het dorp, aan een doodlopende weg die alleen gebruikt wordt door enkele wandelaars of de buurman die naar een achterliggend weiland moet. Het heeft rondom vrij uitzicht, in de verte zijn de Pré-Alpen zichtbaar. De kleurige lavendel- en zonnebloemvelden, de bergriviertjes en de spectaculaire kloven maken deze streek zo bijzonder. Behalve voor wandelaars is de omgeving rond Bouvières ook zeer geschikt voor wielrenners die dagtochten willen maken en natuurlijk, de Mont Ventoux op 45km afstand.

Kijk verder op deze site voor meer informatie over de verschillende activiteiten in de omgeving van Les Granges bij fietsen, zwemmen en kinderenactiviteiten.

Informatie over de verschillende dorpen en steden rond Bouvières vindt u bij de Drôme.

Voor prijzen zie ‘Tarieven’ . In de kalender links kunt u zien wanneer ‘Les Granges’ beschikbaar is. Rood wil zeggen dat het huis al gereserveerd is.